ClearChoice

Complete Nail restoration

Neglesvamp er meget svært at behandle. Det er en svampe-infektion under fingre eller tånegle. Traditionel behandling som medicin og topiske cremer, har kun vist en begrænset effekt.
Alma Lasers åbner nu nye muligheder med et udvalg af klinisk beviste laser og lys-baserede løsninger. Disse gennembrydende behandlinger er målrettet kilden til infektion under neglepladen og fjerner neglesvamp inden for nogle få behandlinge ClearChoice  anvender to teknologier:

  • Q-Switched Nd: YAG

  • Lang pulserende Nd: YAG

De 2 systemer udsender kraftige byger af lys, der sendes gennem neglepladen til neglelejet og bliver absorberet af de pigmenterede gærsvampe som er  ansvarlige for infektionen. Ikke-specifik varmeledning indføres derefter af Nd: YAG 1064 lysstrålen, hvor den uønskede organisme termisk deaktiveres som målområde, og absorberer strålen og overføre termisk energi til den uønskede organisme (neglesvamp).

ClearChoice så har neglesvamp ikke en chance!

  • Hurtig og nem Terapi – korte behandlingssessioner.

  • ClearChoice Udnytter InMotion teknologi som mindsker ubehag. Det mærkes kortvarigt varmt, men gør ikke ondt. Man får ingen forbrændinger. Ingen særlig efterpleje.

  • Normalt kræver det 3-5 behandlinger i alt.