Dermaroller®

Dermaroller_logoDen professionelle behandling med Dermaroller® reducerer ar, fine linier og rynker. Grov hudstruktur, pigmentpletter og strækmærker. Som de eneste i nordjylland tilbyder vi behandling med den originale Medicinske Dermaroller(Collagen-Induction -Therapy).Den originale Dermaroller® er udviklet i Tyskland og ISO certificeret, CE-mærket og patenteret på verdensplan.

Medicinske Dermaroller  må kun udføres af uddannede hudlæger og trænede professionelle. Collagen-Induction Therapy (CIT), som udføres ved at lave mikrohuller i huden, kræver en særlig medicinsk Dermaroller© rulle og en lægefaglig baggrund.  Uden viden om hudens anatomi, sterile omgivelser og den rette brug af rullen, risikerer du uønskede bivirkninger, du kan skade din hud alvorligt og få alvorlige infektioner. En medicinsk rulle er en engangsrulle med nåle, der perforerer huden og må derfor IKKE genbruges.

Menneskets hud har en gennemsnitstykkelse på 1,5 mm og den medicinske Dermaroller© rulle er fra 0,3 til 1,5mm.

Sådan fungerer micro-needling

Micro-needling er en meget kompleks proces, men princippet er meget let at forstå. I Micro-needling udnytter vi ganske enkelt kroppens naturlige selvhelbredende egenskaber.

nåle prikker mikroskopiske huller på hudens overflade, hvilket narrer huden til at tro, at der er sket en skade. Den simulerede skade sætter gang i kroppens egen helingsproces ved at frigøre væksthormoner, der booster kollagen-produktionen og dermed hudfornyelsen (Collagen-Induction Therapy). Denne hudfornyelsesproces.

Behandlingen er uden risiko for skade på huden og er stort set smertefri, idet huden påføres bedøvelsescreme 30 minutter inden rulningen. Mikrohullerne lukkes efter ganske kort tid og medfører hverken sår eller ar, som man f. eks ser ved traditionelle laserbehandlinger, og man kan derfor gå på arbejde samme dag. Huden kan være rød som efter en let solskoldning og føles lidt tør i de følgende dage.

Der findes masser af kopi udgaver af Dermaroller i Danmark og resten af verden i de sidste to år.De er helt uden dokumenteret effekt og har dårlig eller slet ingen sterilisering. Det giver risiko for infektion og ar. Kopi Dermaroller har ofte for lange nåle på rullen, og medfører derfor en ukontrolleret skade i underhuden.

Der behandles med u-originale Dermarollere af ikke -medicinsk uddannede personer. Det giver dårlige resultater og dermed et urimeligt dårligt omdømme af Dermarollerens resultater.