Fedtreduktion

Vi Hjælper dig af med de svære uønskede fedtdepoter! 

Vi var de første i Danmark til at tilbyde fedtsugning uden kirurgi  med Ultralyd i begyndelsen af 2010. Behandlingen er uden risiko for ardannelse, slap hud, ujævn og bulet hud – som næsten er uundgåeligt ved en traditionel fedtsugning!

Hos Future Skincare benytter vi hele tre forskellige ultralyds-systemer til fedtreduktion.Ved at kombinere de tre systemer forbedres resultatet væsentligt da alle kropstørrelser og vævstyper dækkes individuelt!

Accent Ultra er Alma Lasers nyeste teknologi, hvor man kombinerer radiofrekvenser og ultralyd i en og samme maskine. Til permanent fedtreduktion (for evigt), Cellulite behandling og hudopstramning.

Ultralysbølgerne deformerer skånsomt fedtcellernes helhed og medfører en gradvis og naturlig nedbrydning/tilintetgørelse af fedtcellen. Det er vores mest effektive maskine som er udstyret med både UltraFace og UltraBody. UltraFace er til små områder som ansigt, hals, læg og knæ.

UltraBody benyttes til de større områder. Accent Ultra er særlig effektiv til kompakt fedt og ujævn hud efter mislykket kirurgisk fedtsugning! Læs mere om Accent Ultra på http://www.almalasers.com/int/accent_ultra_v_int.jsp

UltraLipo systemet benytter kavitation. (kavitation er et fysisk fænomen). Det er lavfrekvente ultralydssvingninger som danner små micro-luftbobler omkring fedtcellen. Når antallet af microbobler omkring fedtcellen er tilstrækkelig, imploderer fedt-cellemembranen og fedtsyren frigives. Denne teknologi er god til dybtliggende fedt.

Fælles for de tre systemer er at den frigivne fedtsyre skal drænes via vores lymfesystem samt lever og nyre. Til at hjælpe lymfesystemet benytter vi Cold Diode laser, vakuum og radiofrekvenser.

Ingen downtime (helingsperiode) Du kan gå direkte på arbejde uden at tage fri.

Ofte stillede spørgsmål

Er der nogle negative bivirkninger?
Nej, behandlingen tilbyder en optimal nedbrydning af fedtceller med sikker og langtidsholdbar effekt uden at beskadige nerver, blodkar eller tilstødende væv.

Hvor længe varer en behandling?
En behandling varer fra 30 til 60 min. afhængig af område.

Hvor mange behandlinger?
Normalt skal der fra 2 – 6 behandlinger til for et godt resultat.

Hvordan føles behandlingen?
Behandlingen føles lidt varm, men ikke ubehageligt.

 

Vi tager altid før og efter billeder af dig!

 .

Før- og efterbilleder

Klik på billederne for større visning -Billeder fra vores egen klinik