RF bruges til hudopstramning og rynkereduktion Startede for ca. 20 år siden, bruges RF til hudopstramning og behandling af fine rynker. For kun 3 år siden udviklede RF teknologien sig til det nye Pixel RF . Pixel RF er specielt til behandling af dybe rynker, ar og strækmærker.

På verdensplan er der kun et par Laser producenter som har udviklet Pixel RF, og samtidig er de mest berømt; Syneron Medical Ltd. og Alma Lasers.

Bemærk at Pixel RF er bedre til rynkebehandling og ar-behandling end laser pixel og CO2! Der er heller ikke risiko for ar og hyperpigmentering. En anden stor fordel er at man ikke behøver at undgå sol og downtime er kortere.

RF benyttes også til kirurgisk fedtsugning RF-fedtsugning er den nyeste metode. Den indebærer at man vha. præcisionsreguleret varmeenergi, frigivet af radiobølger, bearbejder (smelter) fedtcellerne samtidig med at de bliver suget mekanisk ud. Desuden provokerer radiobølgeenergi nydannelse af kollagentråde i underhuden som giver en hudopstammende effekt

RF-fedtsugning giver mulighed for relativt store fedtsugninger med mindre risici. En enklere behandling og lettere postoperativ periode. Samtidig kan man opnå en betydelig hudopstrammende effekt i det behandlende område.

Man kan ikke finde mulighed for RF-fedtsugning i Danmark.  Danmark halter lidt bagefter med de nyeste teknologier.

RF benyttes også til at fjerne dele af musklerne på benene. Nogle mennesker har store kraftige muskler på benene som de gerne vil reducere i størrelse. Man kan finde den slags kirurgiske behandlinger i Kina´s storbyer USA m.fl. Mht. kosmetisk/æstetisk behandling er Danmark bagud i.f.h.t. mange andre lande. Derfor kender vi danskere ikke særligt meget til RF teknologi. For de fleste er det helt ny viden!  De sidste par år er man nu begyndt at se lægeklinikker som tilbyder RF-behandlinger især i København.