Rynkereduktion (dybe rynker)

Vi kan med vores erfaring hjælpe dig med at reducere dybe rynker!

iPixel RF–Micro Plasma

iPixel RF er den nyeste metode til at “fjerne rynker” på, i den kosmetiske verden! Mange lande som USA, Australien, Kina med flere har taget teknologien til sig, pga. de flotte resultater, uden risiko for skader som forbrændinger eller ar.

iPixel RF er den eneste teknologi på markedet som skaber  termisk opvarmning og kontrolleret mekanisk nedbrydning af kollagen væv. For første gang kan du sammenligne og se ligeså gode resultater som ved brug af Fractional CO2 laser.

iPixel RF benytter den nye micro-plasma teknologi. Micro-plasma skaber termiske opvarmede kanaler som systematisk og kontrolleret går dybt ned i underhudens dermislag. Under opvarmningen nedbrydes og genopbygges nu nye og mere elastiske kollagene fibre. Der skabes en “biologisk dressing” på hudens overflade som efter endt helingsperiode efterlader huden uden ar eller pigmentforandringer. RF Pixel opnår bedre resultater end laser pixel idet den går termisk dybere ned i dermishudlaget.

iPixel RF opnår samme resultater som En ablativ CO2 laser men uden risiko for ar, hyperpigmentering og pigmentforandringer. Fordelen ved iPixel RF er også en markant hurtigere helingsperiode som visuelt ikke er nær så tydelig. iPixel RF er effektiv til at behandle ar og strækmærker, rynker, dybe rynker og acne-ar. Modsat laser kan Pixel RF behandle huden uden hensyn til solen!

Ny behandlingInfini RF til hudopstramning og rynkereduktion! Vi har fået ny maskine april 2016. Og har allerede testet udstyret på mange af vores kunder, som melder glade tilbage om de effektive resultater de har opnået. Derfor informerer vi først nu om Ifini RF. Vi vil være helt sikre på at vores udstyr lever op til egne, og vores kunders ønsker.
Se og læs mere under “Ny Behandling- Infini RF”

Fordelen fremfor Medicinske injektioner og Fillers
Rynkebehandling med iPixel RF har mange fordele sammenlignet med medicin eller Fillers! Største fordel er den lange naturlige holdbarhed med naturligt udseende -flere år. Det kollagene væv fra underhudens dermis genopbygges. Pixel RF fjerner, ud over rynkerne, også store porrer, acne ar samt andre ujævnheder og modvirker tør hud.

Dermaroller (Micro-needles) til rynkereduktion er ikke særlig effektiv!

  •  Dermaroller: Vi har nu klinisk testet Dermaroller i mere end et år, og det viser sig at behandlingen ikke er særligt effektivt mod rynker og ar.  Mere end 50% af dem vi har behandlet reagerer ikke positivt på behandlingen!                                                                                                                                                                                                                            

Få mere viden om iPixel RF under http://www.almalasers.com/accent_xl_pixel_rf.jsp

Kræver 2-5 behandlinger i alt !

Vi tager altid før og efter billeder af dig.

Før- og efterbilleder

Klik for større version

Se vores side om Rynkereduktion (fine rynker)