Cupping ansigtsløft –mekanisk ansigtsløft uden kniv

Cupping – eller sugekopmassage – er blevet på det seneste et hit inden for holistisk hudpleje.  Det er en 5000 år gammel metode, som primært stammer fra arabiske lande (kendt som Hijama) og Kina.  Det er en massageform, der stimulerer kroppens naturlig forsvar.

 

Cupping er nemlig en mekanisk ansigtsløft uden kniv behandling, som sender ilt og næring til hudens celler, så huden får ny energi, kollagenen og elastinen får et boost, ja hele hudens regenerationsprocesser bliver sat i gang. Samtidig virker behandlingen drænerende og fjerne affaldsstoffer, så hvis du har tendens til at være lidt hævet i ansigtet, og måske have poser under øjnene, så mindsker cuppingmassage i ansigtet på det.

Cupping er en populær behandlingsform blandt både professionelle sportsfolk og Hollywood stjerner og kan naturligvis også bruges kosmetisk med fantastiske resultater!

Ansigt cupping er godt til:

Træt, grå og slap hud.

Sugekopmassage ilter huden og giver masser af næring til den. Huden ser efter sådan en omgang frisk og med tiden også mere spændstig ud. Cupping stimulerer produktionen af kolagen og elastin og smidiggører samtidig huden, så rynkerne bliver mindre synlige.

Akne og rosacea

Cupping massage er en fantastisk tilæg behandling til akne og rosacea hud, som kan hjælpe til at styrke huden ved at mindske betændelse og inflammation i den.

 

 

Vi kommer til at arbejde med ansigtets bindevæv, hud og muskler. Her
introduceres forskellige teknikker og redskaber som effektivt udskiller
affaldsstoffer og øger blodcirkulationen – alt sammen noget der løfter,
stimulerer til kollagen produktion og giver ansigtet fornyet glød.

                                                                       

Pr. behandling (45 min.)                                                                            kr. 600,- 

Kurforløb:
Få 6 behandlinger, betalt kun for 5