CO2 Laser

Co2 laser er nok den mest effektive, men ulemperne ved den er derimod, at helingstiden er længere og bivirkningene flere i forhold til de andre lasere. Undersøgelser viser, at CO2-laseren har 100% effekt på fine rynker, 60-80% på dynamiske rynker og 20-30% effekt på akne-ar. Den ideelle kandidat til behandlingen har lys, ufedtet og sund hud. Personer med mørk hud, olivenhud eller sort hud har øget risiko for udvikling af pigmentforandringer.

Personer, der har taget Accutan inden for de sidste 12-18, har tendens til at udvikle keloid-agtigt arvæv, eller som har en hudinfektion, bør ikke modtage behandlingen. Efter behandlingen dannes en ny ung hud med en ny frisk overflade og en ny, tykkere og mere stram dermis. Populært sagt vil du få en finere og glattere hud.

Bivirkninger
Hævelser fra 3 dage til 3 uger, ubehag, kløen, små hvide knopper i huden (milier), måske opblussen i akne (bumser) og pigmentskjolder. Efter behandlingen vil man pådrage sig et sår på det behandlede område, som vil forsvinde efter 7-12 dage. Rødme kan vare fra 1-4 måneder

Risiko for komplikationer
Der er risiko for forbrændinger og skade af huden forårsaget af laserens opvarmning.

Risiko for infektion af enten bakterier, virus eller svampe. Infektion viser sig ved rødme, ømhed og hævelse af huden samt eventuel feber.

Der er risiko for herpesudbrud, hvis man allerede har haft forkølelsessår før. Der er endvidere også fare for abnorme forandringer i hudfarven samt dannelse af uhensigtsmæssigt arvæv.

Indenfor de sidste år har klassisk CO2 laser udvikelet sig til fraktioneret CO2 laser. Den er ikke så aggressiv, og kræver lidt flere behandlinger for at nå samme resultat. Fordelen er en langt kortere downtime og meget mindre risiko for ar og pigmentforandringer. Det er også grunden til at langt flere idag søger denne behandling end tidligere.

Hos Future Skincare tilbyder vi Infini kombineret med nyeste NIR Infrarød lys  som er den nyeste teknologi, til rynker. Læs mere under “Behandlinger”.