Endermologi

LPG Endermologi (Lipomassage ) Er produceret i Frankrig af firmaet LPG. De har gennem mange år udviklet og solgt motions og træningssmaskiner. Endermologi massagemaskinen udspringer fra dette arbejde.

Endermologi er slags bindevævsmassage som øger blodcirkulationen og lymfedrænage for bedre afskaffelse af kroppens affaldsstoffer. Endermologi maskinen er en proffessionel massagemaskine som ligger over standarden indenfor massageapparater, vacum-behandling og elektrisk stimulerende apparater. Den benytter rullende massagebevægelser, som minder om håndmassage, og er langt bedre end vacum og elektrisk stimuli.

Endermologi maskiner sælges mange steder i verden, fortrinsvis til kosmetolog klinikker. Den bruges til slanke og cellulite behandling.

Fornuftige resultater ses ved milde former for cellulites efter 10 – 15 behandlinger. Da massage er en ganske mild form for lokal  fedtforbrænding er holdbarheden kort. Husk på at kvinders cellulites er arveligt og hormonelt områdebestemt. Da fedtcellerne ikke fjernes permanent har de tilbøjelighed til at komme hurtigt tilbage.

Da der kræves mange behandlinger og holdbarheden er forholdsvis kort, fravælger de fleste kosmetiske læger og hospitaler denne metode.