Forskellen mellem behandlinger

Man kan inddele moderne medicinsk kosmetisk/æstetisk behandling i to grupper:

  1. Kosmetisk plastikkirurgi

  2. kosmetisk teknologi.

Kosmetisk plastikkirurgi er typisk øjenlågsløft. Asiatere som for lavet øjnene større og næsen laves højere. Brystforstørrelse, ansigtsløft og fedtsugning.

Kosmetisk teknologi har udviklet sig meget de sidste 10 -15 år. Bl.a. laser, radiobølger  og ultralydsteknologi.
Laser har været på markedet i ca. 40 år siden Amerikanerne opfandt laserteknologi. Laser til kosmetisk brug har været benyttet de sidste 30 år. CO2 laser, IPL og Pixel. Udviklingen har medført langt færre bivirkninger og langt mindre smertefuldt. Samtidig er resultaterne langt bedre. IPL laser til permanent hårfjerning er nu helt uden risiko for forbrændinger på huden og behandlingstiden er hurtigere og mindre følsom. CO2 laser har udviklet sig til Pixel CO2, hvor risikoen for ardannelse og hyperpigmentering stort set er væk! Endvidere er downtime/helingsperioden langt kortere end tidligere.

RF (radiofrekvenser) teknologien er en videreudvikling fra elektriske bølger til behandling og opstramning af hud, herunder Cellulite og Rynkereduktion – fine rynker. Elektriske bølger benyttes til medicinsk behandling. Amerikanerne startede med at benytte det for mindst 20 år siden. Denne teknologi har især vist sig effektiv til behandling af fin rynkereduktion og hudopstramning, især cellulites. Det har idag videreudviket sig til radiofrekvenser RF som er endnu mere effektiv og uden risiko for forbrændinger af epidermis (øverste hudlag). RF er idag den bedste og eneste teknologi til hudopstramning på krop og fjernelse af cellulite med dokumenteret virkning. RF er den eneste teknologi som benyttes af hospitaler, læger og plastkirugiske klinikker til hudopstramning. De sidste 2-3 år har RF udviklet Pixel RF som nu resultatmæssigt fuldstændig kan sammenlignes med CO2 laser mht. behandling af dybe rynker, strækmærker, ar og aknear.

Ultralyds-teknologi startede for første gang i 2001 med Permanent fedtfjerning uden kirurgi. Resultatet er nu allerede i dag så godt at det kan fjerne fedt permanent uden ardannelse, uden risiko for det omkringliggende væv og uden risiko for grimme buler i huden. (risiko ved alm. fedtsugning).