Pixel laser

Pixel laser (Erbium-laser) minder meget om CO2-laseren. Den er dog noget mildere, men er også designet til at fjerne både fine og dynamiske rynker samt akne-ar. Undersøgelser viser, at Erbium-laseren har 100% effekt på fine rynker, 40-70% på dynamiske rynker og 15-25% effekt på akne-ar. Laseren er altså god til overfladiske og moderate rynker.

Derudover er helingstiden kortere og bivirkningene færre og mildere i forhold til CO2-laseren. Personer med mørk hud, olivenhud eller sort hud har øget risiko for udvikling af pigmentforandringer. Pixel laser fjerne det øverste slidte lag af overhuden (epidermis), og derefter foretage en mild opvarmning af læderhuden (dermis), så bindevævet bliver stimuleret til at genopbygge nye, faste, elastiske fibre.

Efter behandlingen dannes en ny ung hud med en ny frisk overflade og en ny, tykkere og mere stram dermis. Populært sagt vil du få en finere og glattere hud.

Hos Future Skincare tilbyder vi Infini kombineret med nyeste NIR infrarød lys som er den nyeste teknologi til behandling af  rynker,. Læs mere under “Behandlinger”.