Laser Pixel / Fraxel Er en “peeling-laser” og meget kraftig i forhold til IPL og YAG laser. Er mindst lige så effektiv som CO2 laser, men med en langt kortere “downtime” (helingsperiode) Det skyldes at den sender tynde laser stråler punktvis ned gennem huden. (deraf navnet pixel) Der er stort set ingen risiko for ar eller hyperpigmentering. Den fjerner dybe rynker, fine rynker, ar og acnear samt store porer. Resultatet er mindst ligeså godt som Co2 laser til folk under 60 år (ca.)

CO2 Laser Er den kraftigste laser som brænder i hele hudområder. Meget effektiv dog med høj risiko for hyperpigmentering. Den går lidt dybere end Pixel laser og er meget kraftigere. Er ikke god til følsom og mørk hud. Er bedst til meget dybe rynker hos personer over 60. (ca.) Der er lang downtime. (helingsperiode)

Radiofrekvenser (RF) iPixel RF iPixel er radiofrekvenser med den nye microplasma teknologi. Microplasma teknologien skaber termisk opvarmede kanaler (deraf navnet Pixel) som kontrolleret går dybt ned i dermis. (underhuden) Hermed nedbrydes, og genopbygges nu nye kollagene fibre. Der skabes en biologisk dressing på hudens overflade som efter endt helingsperiode efterlader huden uden ar eller hyperpigmentering. RF iPixel opnår samme gode resultater som CO2 laser men uden risiko for ar, hyperpigmentering eller pigmentforandringer. Fordelen ved iPixel er også den markant hurtigere helingsperiode som visuelt ikke er så markant.

RF er effektiv til behandling af ar, strækmærker, rynker, dybe rynker, og acnear. Modsat laser, kan RF iPixel behandle huden uden hensyn til årstiden og hudfarve

Medicinske injektioner og Fillers
Begge behandlinger giver et hurtigt resultat. Men effekten er forholdsvis kort og skal gentages. Medicinske injektioner lammer nerver til dele af ansigtet. Fillers fylder for en tid rynken ud. De har ikke nogen påvirkning af hudens kvalitet. Påvirker f.eks. ikke store porer, grov hud, ar eller acne-ar.

Dermaroller(Micro- needle) til rynkereduktion

Vores klinik har test denne behandling i et år, effekten er ikke særlig god.Kombineret med tilstedeværelsen af ​​de fleste af de falske produkter, der er anført på banen.Der behandles med u-originale Dermarollere af ikke -medicinsk uddannede personer. Det giver dårlige resultater og dermed et urimeligt dårligt omdømme af Dermarollerens resultater. Så  besluttede vi at stoppe denne behandling.