Slankebehandling

Mange har forsøgt slankebehandling med forskellige metoder uden mærkbare resultater. Uden særlig viden om kroppen og cellernes funktion, er det svært at vælge de systemer som har effekt. Nedenfor vil vi ud fra medicinsk/fysiologisk viden præsentere de systemer, som har fysisk slankende effekt.

Hvis man er meget overvægtig og har overskydende fedt på hele kroppen – Hvad kan man gøre?
Der er ikke nogen nogen let eller kort metode. Man skal seriøst ændre kostvaner og dyrke motion! Man skal være tålmodig, motiveret og bestemt. Det kan tage flere måneder til og med år at nå det ønskede resultat.

Findes der slanke-maskiner, som virker uden diæt og motion?
Ja, der findes ganske få systemer som virker effektivt på på lokalområder (samme effekt som fedtsugning). F.eks. ægte Ultralydsteknologi (nedbyder fedtceller permanent – for evigt).

Der findes også Fryse-teknologi, hvor fedtceller nedbrydes lokalt ved hjælp af frysning.

De fleste slankemaskiner på det danske marked virker slet ikke! F.eks elektriske puder som placeres rundt omkring på kroppen, varme tæpper og forskellige massage maskiner virker stort set ikke! Fordi metoderne er bygget op på at forbrænde mere energi i forhold til at ligge helt stille. Det har mindre effekt end at løbe en tur.

Kan man benytte Fedtfjerning m. ultralyd eller fedtsugning på hele kroppen?

Teoretisk set ja, men i virkeligheden er det besværligt og for dyr. Man udvælger de områder man helst vil af med og så må den goe gamle motion og sund kost tage sig af resten.

Mange træner og spiser sundt uden at få bugt med de sidste svære områder – Hvorfor?
Fordi det er gen og hormonbestemt hvor fedtet deponeres. Det er også derfor vi har forskellig kropsfacon. Ved træning, motion og diæt taber man fedtet fra de “lette” fedtdepoter først.

Vi er klar over at slankebehandling dækker over mange forskellige emner bl.a. diæter, træning, fedtsugning, fedtfjerning med ultralyd, fedtfjerning med frysning og de mere tvivlsomme behandlinger som massagemaskiner og elektrisk stimuli af forskellig art.

Motion og sund mad er og bliver altid det vigtigste i en god slankebehandling. Det kan succesfuldt kombineres med fedtsugning især den nye ultralydsteknologi uden kirurgi og uden risiko for ar, slap og ujævne hudområder.