Ar

Nu kan vi effektivt hjælpe dig med at reducere ar og akne ar!

Collagen Induction Therapy(CIT) – Acupuncture E-stamps
Acupuncture E-stamps tager udgangspunkt i den gamle klassiske akupunktur hvor man stimulerer blodcirkulation, fremmer regenerering og nedsætter smerter. I takt med at kosmetisk behandling er i stadig udvikling, føres de gamle effektive metoder også mere i den retning. Acupuncture E-stamps går ned og stimulerer collagen i dermislaget. Fordelen er teknikkens evne til regenerere hudens struktur ensartet og mere glat.
Behandlingen kombineres med: Infini fra Lutronic (Sydkorea) er den ideelle løsning til at skabe målrettede og robuste helende koagulationszoner i aldrende slap hud med pigmentering og rynker.
Komplet kontrol over behandlingsdybde og energi niveau, muliggør en målrettet og individuel behandling i hudens forskellige lag uanset hudtype.  Infini mindsker effektivt risikoen for PIH(pigment) hos personer med mørk hudtype, og kan sikkert bruges hvis man har melesma og andre typer af pigmentproblemer. Infini fra Lutronic patenterede ComfortFlow teknologi reducerer ubehag og maksimerer komforten.

 

Ingen helingsperiode
Til alle hudtyper og hudfarve. Kan benyttes hele året også om sommeren!

Før behandling:

Altid en forundersøgelse – gratis konsultation, en forundersøgelse hvor vi vurderer hvorvidt du er kandidat til behandling. Vi vil tage forbehold for medicinforbrug, keloiddanelse, graviditet mv. Vi vil også vurdere din hud og give et bud på forventet antal behandlinger.

Efter behandling:

Skal du undgå stærk direkte sol, og solarium i 2-3 uger. Du skal ikke dyrke kraftig motion de første 3-4 dage efter behandlingen. Det kræver speciel creme til hudpleje de første 4-5 dage efter behandling.
Du får mere præcis informationsmateriale med fra klinikken efter behandling.

Normalt kræver det 2 -5 behandlinger for at opnå et optimalt resultat!

Vi tager altid før og efter billeder af dig.

Før- og efterbilleder