Ar

Nu kan vi effektivt hjælpe dig med at reducere ar og akne ar!

Pixel RF Micro-plasma er den nyeste teknologi til fjernelse af ar og acne-ar uden at danne nye ar eller pigmentforandringer. Aldrig har behandling af ar vist så gode resultater som med pixel RF. Mange hospitaler og hudklinikker benytter den nye teknologi i dag.

Pixel RF teknologiens micro-plasma skaber termisk opvarmede kanaler som nøjagtigt fører til arvævet. Der skabes en biologisk dressing som samtidig beskytter vores hudoverflade. Endvidere opvarmes arvævet med radiofrekvenser (RF) samtidig. Man skal forstå at der er tale om to slags energier som opvarmer arvævet samtidig.

Der genopbygges nye kollagene fibre og der genskabes nye jævne hudkonstruktioner. Synlige resultater – kan sammenlignes med CO2 laser, men uden risiko for nye ar, hyper-pigmentering og pigmentforandringer.

Dermaroller (Micro-needle) til ar/akne ar er ikke særlig effektiv!

  •  Dermaroller (Microneedles). Vi har nu klinisk testet Dermaroller i mere end et år, og det viser sig at behandlingen ikke er særligt effektivt mod rynker og ar.  Mere end 50% af dem vi har behandlet reagerer ikke positivt på behandlingen! Derimod har  Dermaroller til hjemmebrug “home care use”, vist sig effektiv mod acne, uren hud, hudorm, og store porer. Vi fortsætter med vores Pixel RF som er super effektiv mod ar og akne ar!

Pixel RF Micro-Plasma:

Kort helingsperiode
Til alle hudtyper og hudfarve. Kan benyttes hele året også om sommeren!

Før behandling:

Altid en forundersøgelse – gratis konsultation, en forundersøgelse hvor vi vurderer hvorvidt du er kandidat til behandling. Vi vil tage forbehold for medicinforbrug, keloiddanelse, graviditet mv. Vi vil også vurdere din hud og give et bud på forventet antal behandlinger.

Efter behandling:

Skal du undgå stærk direkte sol, og solarium i 3-4 uger. Du skal ikke dyrke kraftig motion de første 7 dage efter behandlingen. Det kræver speciel creme til hudpleje de første 7 dage efter behandling.
Du får mere præcis informationsmateriale med fra klinikken efter behandling.

Normalt kræver det 2 -5 behandlinger for at opnå et optimalt resultat!

Vi tager altid før og efter billeder af dig.

Før- og efterbilleder