Cellulite (appelsinhud)

Nu har vi endelig teknologien til at minimere og fjerne appelsinhud! Vi benytter en kombination af radiofrekvens-teknologi (RF) og Ultralyd som er den eneste måde til at reducere og fjerne cellulite.

Ultralyd: nedbryder fedtceller permanent. Den nedbrudte og nu flydende fedtsyre drænes via vores lymfesystem, immunforsvar, lever og nyre.

RF: går gennem overhuden (epidermis) videre til underhuden (dermis) og fedtlaget. Det opvarmes til ca. 55 grader.(føles ikke ubehageligt) Overhuden holdes på  40 – 43 grader Når fedtlagets temperatur har nået ca. 55 grader er forbrændingen i fedtcellerne ca 15 gange højere end ved normal kropstemperatur. Når underhuden (dermis) samtidig opvarmes sker der en nedbrydning af det kollagene væv. Herefter dannes igen ny og mere elastisk kollagen, som genskaber hudens spændstighed.

Dr. MD Suli Zhang har stor erfaring med behandling af Cellulite. Hun deler behandlingerne i to typer: Kompakt fedt, som oftes ses hos kvinder under 40 år, der kræver behandling med ultralyd som effektivt fjerner cellulite permanent. Den anden type, er cellulite kombineret med en mere slap hud. Her er ses de bedste resultater med en kombination af både Ultralyd og opstrammende radiofrekvenser (RF).

Ofte stillede spørgsmål

Hvor mange behandlinger?
Normalt skal der fra 2 – 6 behandlinger til for et godt resultat. Antal behandlinger er individuelt pga. områdets størrelse, hudens tilstand og din egen forventning!

Hvordan føles behandlingen?

Ultralyd behandlingen føles lidt varm, men ikke ubehageligt.
RF behandling føles varmt. En gang imellem meget varmt. Men aldrig forbrænding.

Efter behandlingen:
Man kan gå direkte på arbejde efter behandlingen. Kræver ingen særlig hudpleje.
Det er vigtigt at massere det behandlede område og drikke rigeligt med vand.
Det får du nærmere instruktion i på klinikken.

Vi anbefaler dig at læse artiklen “Hvorfor får kvinder cellulite?” ude til højre på siden her!

Vi tager altid før og efter billeder af dig.

Før- og efterbilleder