Cellulite (appelsinhud)

Nir Infrarød Lys, er FDA godkendt i USA til behandling af hud, skinjuvenvation, collagen, bindevæv og muskler. Det medicinske princip er helt anderledes end de traditionelle behandlinger som laser, radiofrekvens og ultralyd. Der benyttes ingen opvarmning af huden, kun lys, uden varme.

Hvordan virker det? Near Infrarød lys har evnen til trænge ind i vævet og absorberes til hele 8-10 mm. dybde. NIR Indfrarød Lys får vores celler til at regenerere ved at frigive mere ATP fra vores “celle-fabrikker” mitokondrierne og stimulerer hudens kollagen til at gendannes.

HIFU er ultralyd og er en markant anderledes energiform end fx IPL, Laser og RF. HIFU beskadiger ikke hudens overflade, men trænger dybere ned og arbejder med højere temperaturer end de andre kendte teknikker. Med alderen mister kollagenet sin strukturelle sammensætning, hvilket medfører rynker og slap hud. HIFU arbejder i dybden, hvor de strukturelle svagheder starter. Der sker en sammentrækning og en opstramning af vævet samtidig med, at der dannes nye kollagenfibre. Tidligere har det kun været muligt at trænge ned i disse dybder ved hjælp af kirurgi. Resultatet er en termomekanisk proces, der øger blodcirkulationen, elastin- og kollagenproduktion, stimulerer dannelsen af nye hudceller og opstrammer løs hud
Efter kun én HIFU-behandling opnås unikke, foryngende resultater. De første resultater ses efter tre til fire uger. Det optimale resultat ses efter seks måneder. 

 

Ofte stillede spørgsmål

Hvor mange behandlinger?
Normalt skal der fra 2 – 5 behandlinger til for et godt resultat. Antal behandlinger er individuelt pga. områdets størrelse, hudens tilstand og din egen forventning!

Hvordan føles behandlingen?

Ultralyd behandlingen føles lidt varm, men ikke ubehageligt.
Nir Infrarød lys behandlingen føles varmt. En gang imellem meget varmt. Men aldrig forbrænding.

Efter behandlingen:
Man kan gå direkte på arbejde efter behandlingen. Kræver ingen særlig hudpleje.
Det er vigtigt at massere det behandlede område og drikke rigeligt med vand.
Det får du nærmere instruktion i på klinikken.

Vi anbefaler dig at læse artiklen “Hvorfor får kvinder cellulite?” ude til højre på siden her!

Vi tager altid før og efter billeder af dig.

Før- og efterbilleder