Cellulite (appelsinhud)

Vi kombinerer flere teknologier for at opnå det bedste resultat i kampen mod cellulites. Vi kan  matche forskellige hud og vævstyper med større præcision, og dermed kræver færre behandlinger.

Nir Infrarød Lys er FDA godkendt i USA til behandling af hud, skinjuvenvation, collagen, bindevæv og muskler. Det medicinske princip er helt anderledes end de traditionelle behandlinger som laser, radiofrekvens og ultralyd. Der benyttes ingen opvarmning af huden, kun lys, uden varme.

Hvordan virker det? Near Infrarød lys har evnen til trænge ind i vævet og absorberes til hele 8-10 mm. dybde. NIR Indfrarød Lys får vores celler til at regenerere ved at frigive mere ATP fra vores “celle-fabrikker” mitokondrierne og stimulerer hudens kollagen til at gendannes.

 

Ultralyd-ultralysbølgerne deformerer skånsomt fedtcellernes helhed og medfører en gradvis og naturlig nedbrydning/tilintetgørelse af fedtcellen.

 

Radiofrekvenser, går uden at skade overhuden, ned i underhuden (dermis) og opvarmer det kollagene væv til 50 grader. (Underhuden, dermis, har ikke så mange nerver og varmen føles ikke ubehagelig).
Hudens overflade opvarmes til ca. 40 grader. Idet vores underhuds proteiner når 50 grader, trækker de sig traumatisk sammen og der skabes en kontrolleret nedbrydning med efterfølgende celleheling (klinisk dokumenteret). Fibrioplastceller producerer nu nye og mere elastiske kollagene fibre.

 

Ofte stillede spørgsmål

Hvor mange behandlinger?
Normalt skal der fra 2 – 5 behandlinger til for et godt resultat. Antal behandlinger er individuelt pga. områdets størrelse, hudens tilstand og din egen forventning!

Hvordan føles behandlingen?

Ultralyd behandlingen føles lidt varm, men ikke ubehageligt.
Nir Infrarød lys behandlingen føles varmt. En gang imellem meget varmt. Men aldrig forbrænding.

Efter behandlingen:
Man kan gå direkte på arbejde efter behandlingen. Kræver ingen særlig hudpleje.
Det er vigtigt at massere det behandlede område og drikke rigeligt med vand.
Det får du nærmere instruktion i på klinikken.

Vi anbefaler dig at læse artiklen “Hvorfor får kvinder cellulite?” ude til højre på siden her!

Vi tager altid før og efter billeder af dig.

Før- og efterbilleder