Hudopstramning – Vores Speciale, med 10 års erfaring

Du har mere brug for hudopstramning end rynkereduktion!

Faktisk har de fleste af os over 35 år, mere brug for hudopstramning end rynkebehandling. For når man bliver ældre så er det ikke kun kollagen som langsomt forsvinder, det er også bindevævet og musklerne under huden som bliver slapt. Vi har de sidste 10 år arbejdet med de forskellige metoder til hudopstramning især Radiofrekvens og laser. Ulempen med dem er at de ikke kan gå dybt til bindevæv og muskler. De kan kun varme huden på overfladen og stimulere kollagen. 

Nu har vi endelig fundet den bedste kombinationsbehandling som vi med stor succes har behandlet med siden februar 2019.

 

 

Vi benytter Nir  infrarødt lys og avanceret el-akupunktur til hudopstramning. 

Nir Infrarød Lys, er FDA godkendt i USA til behandling af hud, skinjuvenvation, collagen, bindevæv og muskler. Det medicinske princip er helt anderledes end de traditionelle behandlinger som laser, radiofrekvens og ultralyd. Der benyttes ingen opvarmning af huden, kun lys, uden varme.
 
Hvordan virker det? Near Infrarød lys har evnen til trænge ind i vævet og absorberes til hele 8-10 mm. dybde. NIR Indfrarød Lys får vores celler til at regenerere ved at frigive mere ATP fra vores “celle-fabrikker” mitokondrierne og stimulerer hudens kollagen til at gendannes.

Clear Lift er en revolutionerende ny teknik på verdenslaser markedet til fine rynkereduktion. Man mærker næsten ingenting under behandlingen. Efter behandlingen er der ingen ubehag eller særlig rødmen. Du kan gå direkte på job! I USA populært kaldet “Lunch time Face Lift

El-akupunktur har altid været brugt til at behandle muskelsmerter og heling af muskel-skader. Det samme medicinske princip kan bruges til at stimulere musklerne i ansigtet og gøre dem mere faste og spændstige.

 

Ofte stillede spørgsmål:

Hvordan føles behandlingen?

Med NIR Indfrarød Lys mærkes kun en smule varme som ved varm massage. De små hårfine sterile en-gangs aku-nåle mærkes kun ganske svagt som et lille prik. 

Antal behandlinger?

 På ansigt/hals:

Alder 30-45 år normalt er 1 behandling nok til at opnå et tydeligt synligt resultat.
Alder 45-65 år kræver normalt 2-4 behandlinger for at opnå et godt synligt resultat.

På kroppen:
2 -5 behandlinger for at opnå et optimalt resultat. Antal behandlinger afhænger af hudens tilstand, hvilket område og størrelse.                                                                   

Vi tager altid før og efter billeder af dig. 

Før- og efterbilleder

Klik for større version- Billeder fra vores egen klinik 

Se eksempelvis vores side om cellulititsbehandlinger her