Hudopstramning

Vi benytter  lNIR-infrarødt lys og Radiofrekvens (RF) teknologi til hudopstramning. NIR-infrarød  benyttes kun til ansigt og hals . Fordi NIR-infrarød præcis kun varmer til og med dermislaget uden at påvirke/varme fedtvævet. Det er vigtigt, idet fedtvævet støtter og holder sammen på vores ansigtsform. Det har også betydning for elastisiteten i huden.

NIR-infrarød varmer hudoverfladen op til 41-43 grader hvor det underliggende dermislag samtidig når ca. 50 grader. Derved sammentrækkes de kollagene fibre og stimulerer til genopbygning af nye og mere elastiske kollagene fibre. “Et sjovt eksempel”: hvad sker når du smider et stykke kød på den varme pande? Når kødet er varmt nok  -så trækker det sig sammen!

Radiofrekvens (RF) benyttes til hudopstramning på kroppen, arme, mave, baller og lår. I forhold til NIR-ifrarød går radiofrekvenser (RF) dybt ned til fedtvævet og opvarmer det på samme måde som beskrævet under NIR-infrarød. (RF) benyttes især til opstramning af slap hud efter fedtsugning. (RF) bruges også til behandling af cellulites og lokal slankning/fedtforbrænding.

Infini RF til hudopstramning og rynkereduktion! Vi har fået ny maskine april 2016. Og har allerede testet udstyret på mange af vores kunder, som melder glade tilbage om de effektive resultater de har opnået. Derfor informerer vi først nu om Ifini RF. Vi vil være helt sikre på at vores udstyr lever op til egne, og vores kunders ønsker.

Se og læs mere under “Ny Behandling- Infini RF”

 

 

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan føles behandlingen?
Det mærkes varmt på det behandlede område men ikke ubehageligt. Man bliver aldrig forbrændt!

Hvor mange behandlinger kæves der?
3 -6 behandlinger er normalt. varighed fra 30 til 60 min.

Vi tager altid før og efter billeder af dig.

Før- og efterbilleder

Klik for større version

Se eksempelvis vores side om cellulititsbehandlinger her