Sidste nyt fra klinikken

  •  Soprano Ice 2018 ny Permanent Hårfjerning -Smertefri alle hud-typer    

  • Svedbehandling 2018 – vi starter nu Permanent Sved-Væk behandling efter et års positiv klinik test!

  •  Epilater Blend -Meget effektiv permanent hårfjerning til alle hårtyper og farver. Teknologien bag er Galvanisk eller Blend Epilator. Det er en nyudvikling af epilering. Fordelen er at der ikke er smerter fra varme nåle. Dermed ingen risiko for smerte eller ar-dannelse.
    Mest til kvinder med hormonel forstyrret hårvækst på hage, overlæbe, lige under navle, samt på brystet som ikke kan fjernes med laser.

  •  Infini RF til hudopstramning og rynkereduktion! Vi har fået ny maskine april 2016. Og har allerede testet udstyret på mange af vores kunder, som melder glade tilbage om de effektive resultater de har opnået. Derfor informerer vi først nu om Ifini RF. Vi vil være helt sikre på at vores udstyr lever op til egne, og vores kunders ønsker.

Se og læs mere under: https://www.futureskincare.dk/behandlinger/ny-behandling-infini-rf/

  • Alma Lasers Clear Lift – Absolut nyeste teknik til rynkebehandling og hudopstramning – Ingen downtime!! Vi er første og eneste i Danmark med denne nye teknik. Læs mere om Clear Lift under ” Rynkereduktion – fine rynker”

  • Vi har valgt facebook fra pga. tidsnød. Det er jo en slags annoncering og det tager meget af vores tid at opdatere. Vi vil hellere bruge tid på at give dig den bedste og mest effektive behandling – og det tager tid! 😉