Sidste nyt fra klinikken

 

 • 2019; Ny hudopstramning med Intensiv NIR Infrarød Lys 1000-1500 nm. Siden januar i år, hvor vi startede op, har over 95% af dem som har modtaget behandlingen været ovenud tilfreds med resultatet! 

  Trods vores 10 års erfaring med laser og radiofrekvens til hudopstramning, har vi aldrig oplevet en mere effektiv og holdbar behandling end Intensiv NIR Infrarød lys 1000-1500 nm.

  Læse mere under vores “Hudopstramning”


 • Svedbehandling 2018 – vi starter nu Permanent Sved-Væk behandling efter et års positiv klinik test!


 •  Epilater Blend -Meget effektiv permanent hårfjerning til alle hårtyper og farver. Teknologien bag er Galvanisk eller Blend Epilator. Det er en nyudvikling af epilering. Fordelen er at der ikke er smerter fra varme nåle. Dermed ingen risiko for smerte eller ar-dannelse.
  Mest til kvinder med hormonel forstyrret hårvækst på hage, overlæbe, lige under navle, samt på brystet som ikke kan fjernes med laser.

 

Se og læs mere under: https://www.futureskincare.dk/behandlinger/ny-behandling-infini-rf/

 • Alma Lasers Clear Lift – Absolut nyeste teknik til rynkebehandling og hudopstramning – Ingen downtime!! Vi er første og eneste i Danmark med denne nye teknik. Læs mere om Clear Lift under ” Rynkereduktion – fine rynker”


 • Vi har valgt facebook fra pga. tidsnød. Det er jo en slags annoncering og det tager meget af vores tid at opdatere. Vi vil hellere bruge tid på at give dig den bedste og mest effektive behandling – og det tager tid! 😉