Sidste nyt fra klinikken

  • Ny effektiv permanent hårfjerning
  • Meget effektiv permanent hårfjerning fra efteråret 2016 til alle hårtyper og farver. Teknologien bag er Galvanisk eller Blend Epilator. Det er nyudvikling af epilering. Fordelen er at der ikke af smerter fra varme nåle. Og dermed ingen risiko for smerte eller ar-dannelse.
  • Behandlingsformen henvender sig mest til kvinder med hormonel hårvækst på hage, overlæbe, hår lige under navle,  og  på brystet som ikke kan fjernes med laser

 

  • Ny behandlingInfini RF til hudopstramning og rynkereduktion! Vi har fået ny maskine april 2016. Og har allerede testet udstyret på mange af vores kunder, som melder glade tilbage om de effektive resultater de har opnået. Derfor informerer vi først nu om Ifini RF. Vi vil være helt sikre på at vores udstyr lever op til egne, og vores kunders ønsker.

Se og læs mere under “Behandling”

 

  •   Dermaroller (Microneedles). Vi har nu klinisk testet Dermaroller i mere end et år, og det viser sig at behandlingen ikke er særligt effektivt mod rynker og ar.  Mere end 50% af dem vi har behandlet reagerer ikke positivt på behandlingen! Derimod har  Dermaroller til hjemmebrug “home care use”, vist sig effektiv mod acne, uren hud, hudorm, og store porer. Vi fortsætter med vores Pixel RF som er super effektiv mod rynker og ar!

 

  • Alma Lasers Clear Lift – Absolut nyeste teknik til rynkebehandling og hudopstramning – Ingen downtime!! Vi er første og eneste i Danmark med denne nye teknik. Læs mere om Clear Lift under ” Rynkereduktion – fine rynker”

 

  • Vi har valgt facebook fra pga. tidsnød. Det er jo en slags annoncering og det tager meget af vores tid at opdatere. Vi vil hellere bruge tid på at give dig den bedste og mest effektive behandling – og det tager tid! 😉