Fjernelse af tatoveringer – 10 års erfaring

 Vi var blandt de første i Nordjylland til at fjerne tatoveringer med Laser. Vores mangeårige erfaring og lægeuddannet personale giver dig en effektiv, sikker og tryg behandling hver gang.

Vi har den nyeste teknologi på markedet til dig!

Nyeste 2020 High Power dobbelt Rods Q-switched laser i vores klinik i Aalborg!

almalasers

Vi benytter Alma Lasers.

High Power  dobbelt Rods Q-switched laser er en forbedring og videreudvikling af alm. Q-switched laser.

Alma Lasers benytter en helt særlig unik “dobbelt Rod” teknologi som er to gange kraftigere og dermed mere effektiv end de almindelige Q-Switch lasere som tilbydes på markedet. Vores dobbelt Rods High power Q-Switched laser er blandt det mest effektive på markedet.
(Rods er de helt særlige essentielle glas som laser lyset dannes fra)

Denne kraftige, men skånsomme laser klarer stort set alle farver og tatoveringer som ikke kan fjernes med alm. Q-switched laser.

Under laserbehandlingen kan huden evt. køles med vores kølesystem fra tyske (Zimmer).

 

  Tippe til Q-S 32525Zimmer Medicinsk Kølesystem
læs mere her!

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke slags tatoveringer kan behandles?

Tæt på 99% af tatoveringer med sort farve kan fjernes.
Generelt er tatoveringer med farver sværere at fjerne især grøn farve.
Det er svært på forhånd at vurdere om en tatovering reagerer godt på behandling blot ved at se den.
Men fordelen er at vi allerede ved første behandling kan vurdere hvordan din tatovering reagerer.
Hvis vi opdager din tatovering slet ikke reagerer på behandlingen, fortæller vi dig det ærligt og stopper forløbet.
Så spilder du ingen penge på unødvendig behandling. (På 9 år har vi kun haft 3 tatoveringer som slet ikke har reageret)

Hvordan fjerner laser tatovering ?

Laser udsender lysstråler hvor blækpigmenterne i tatoveringen optager laserlyset, hvilket knuser  de store farver partikler til micro- partikler. Laser lyset optages kun af farver partiklerne. Omkringliggende hud vil ikke påvirkes under behandlingen. Bagefter starter udrensningsprocessen via lymfen og hudceller gendannes. denne proces kan tage op til 2 år. Men udrensningen er stærkest i de første 3 uger.

Gør det ondt at fjerne tatoveringer?

Hudfølsomhed er individuel, men det kan bedst beskrives som at få et smæk med et elastik mod huden. Nogen føler, at det er det samme som at få lavet tatoveringen. Andre føler det gør lidt mere ondt end at få lavet tatovering. Men fordelen er at fjerne tatovering varer meget kort tid i forhold til at lave dem. Langt de fleste klarer det iøvrigt fint helt uden bedøvelsescreme.
Future Skincare benytter medicinsk køling, som blæser -30-40 grader kold luft ud, hvilket reducerer smerten. Specielt følsomme hudområder kan påføres bedøvelsescreme 1 time før behandling. (Hos Future Skincare instruerer vi dig i at benytte hudbedøvelsescreme optimalt.
Det behandlede område vil lige efter behandlingen være ømt, rødt og lidt hævet. I løbet af et par dage vil huden falde til ro.

Får man ar efter at fjerne tatovering ?

Hos Future Skincare benytter vi markedets nyeste Laser teknologi. Vores erfaring er at ar-dannelse er meget sjældent. I de 9 år vi har fjernet tatoveringer, og det er mange, har vi kun set ar-dannelse i et enkelt tilfælde. Hvis din tatovering er lavet af almindelige godkendte farvestoffer så ser man aldrig ar-dannelse. Kun ved specielle/ ikke egnede farvestoffer kan der være en risiko for ar-dannelse. Så hos Future Skincare er du i trygge hænder med stor erfaring. (lægeuddannet personale)

Hvor mange behandlinger skal der til?

Antal af behandlinger afhænger tatoveringens farve, blæktypen ,dybden af tatoveringen og placering. Normalt skal der en 3-7 behandlinger til at fjerne en ren sort tatovering. Tatovering med farver kræver ca. 7 – 12 behandlinger.

Hvor lang tid skal der gå mellem Behandlingerne?

Normalt skal der gå 6-8 uger mellem hver behandling. Men vores erfaring er at de første 3-4 behandlinger kræver 6-8 uger mellem behandlingerne. Derefter bliver der længere tid mellem behandlingerne, så kroppens eget immunforsvar selv kan få tid til at nedbryde de behandlede farvepartikler. Samtidig betyder det færre behandlinger for dig, og med det mest optimale og effektive resultat.

Hvordan skal man pleje huden efter behandling?

Det er nødvendigt at pleje huden de første 4 – 5 dage efter behandling. Huden skal renes og smøres med Pantenol creme. Præcis plejeinformation får du udleveret på klinikken efter behandling.

Skal man fjerne tatoveringen så hurtigt som muligt?

At fjerne tatovering er en balance. Man skal fjerne tatoveringens farve gradvist oppefra og ned. Hvis man bruger for høj energi især i starten, er der risiko for at fjerne hudens naturlige farve (melamin). Det vil resultere i huden danner hyperpigmentation, (lys hud -hvide pletter).

Læse mere på vores ny hjemside http://www.dansktatoofjernelse.dk/

Billederne herunder viser hvordan huden ser ud straks efter behandling, og nogle dage efter under helingsperioden.

    Før og efter billeder fra vores egen klinik                                         

 

Før- og  efterbilleder