Rynkereduktion 

Vi hjælper dig med at reducere og holde fine rynker væk!

Vi benytter 3 teknologier til fine rynkereduktion:

  • HIFU

  • NIR Infrarød Lys  

  •  Clear Lift

HIFU er ultralyd og er en markant anderledes energiform end fx IPL, Laser og RF. HIFU beskadiger ikke hudens overflade, men trænger dybere ned og arbejder med højere temperaturer end de andre kendte teknikker. Med alderen mister kollagenet sin strukturelle sammensætning, hvilket medfører rynker og slap hud. HIFU arbejder i dybden, hvor de strukturelle svagheder starter. Der sker en sammentrækning og en opstramning af vævet samtidig med, at der dannes nye kollagenfibre. Tidligere har det kun været muligt at trænge ned i disse dybder ved hjælp af kirurgi. Resultatet er en termomekanisk proces, der øger blodcirkulationen, elastin- og kollagenproduktion, stimulerer dannelsen af nye hudceller og opstrammer løs hud
Efter kun én HIFU-behandling opnås unikke, foryngende resultater. De første resultater ses efter tre til fire uger. Det optimale resultat ses efter seks måneder.

 

NIR Infrarød lYS  er FDA godkendt i USA til behandling af hud, skinjuvenvation, collagen, bindevæv og muskler. Det medicinske princip er helt anderledes og modsat de traditionelle behandlinger som laser, radiofrekvens og ultralyd, benyttes ingen opvarmning af huden, men lys, uden varme.

Hvordan kan det virke? Near Infrarød lys har evnen til trænge ind i vævet og absorberes til 8-10 mm. dybde. Får vores celler til at regenerere ved at frigive mere ATP fra vores “celle-fabrikker” mitokondrierne.

Clear Lift  er en revolutionerende ny teknik på verdenslaser markedet til fine rynkereduktion.   Man mærker næsten ingenting under behandlingen. Efter behandlingen er der ingen ubehag eller særlig rødmen. Du kan gå direkte på job! I USA  populært kaldet “Lunch time Face Lift”

   

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan føles behandlingen?
Man kan føle lidt behagelig varme i huden. Ved følsom hud kan der opstå lidt rødme i 10-15 minutter efter behandling.

Hvor lang tid tager en behandling?

Afhængig af valgt område ca. 30 – 60 min.

Hvor mange behandlinger?
Normalt ca. 2-4 behandlinger afhængig af hudens tilstand, alder og egen forventning.

Vi tager altid før og efter billeder af dig.

Før- og efterbilleder

Klik for større version- billeder fra vores egen klinik